МАШИНИ КОНСУМАТИВИ
ЗА НАС

Уважаеми Колеги,

Предлагаме на любезното Ви внимание кратко представяне на нашата фирма. Надяваме се да добиете представа за нашите възможности и в бъдеще да Ви бъдем полезни.

“Принт Медиа” ООД е основана в края на 2001 година и от тогава неизменно се занимава с внос и продажба както на машини за широкоформатен печат, така и на материали и консумативи за тях.

С разрастването на рекламния пазар се повишават изискванията на крайните клиенти - директните потребители на Вашата реклама. Ето защо при оформянето на рекламния продукт възникват въпроси свързани с избора на нужната машина за производство или нужния материал.

Три са основните фактори, характеризиращи “Принт Медиа” като коректен бизнеспартньор - високият професионализъм на екипа, индивидуланият подход към клиентите ни и алтернативните решения, които предлагаме на колеги и клиенти.

От основно значение за просперитета и утвърждаването ни на рекламния пазар в България са бизнесотношенията на Принт Медиа със световноизвестни производители както на машини за широкоформатен печат, така и на медии и консумативи, предназначени за тях.

Между тези партньори не можем да пропуснем имена като BORDEAUX, ASLAN, MAPRO, AVERY DENISSON, REXAM - за материaли и мастила и DGI, LYRIC, RED SAIL – за машини и принтери. 

Партньори
DGI
Redsail
HP
Vivid
Foison
Lyric
Bordeaux
ICO
ENKLE
DGI Inks
 YongLi
MEFU
DOCAN
НОВИНИ
топли ролни ламинатори ICO
марката ICO - това е един добре познат утвърден и уважаван професионален производител на ламинатори в света. Продуктите на компанията повече от половин век, се ползват с доверието на международните полиграфисти и фотографи. Многогодишния опит в разработването и последните научни постижения са позволили да се създаде серия надеждни и ефективни устройства, които са  лесни за употреба и с високо качество » more
термопреса с автоматично отваряне
термопреса с  AISET NTTH-2000 DIGITAL TIME & TEMP CONTROLLER , подвижна долна част и автоматично отваряне   » more
Абонирай се
Въведи е-mail адрес, за да получаваш новини от сайта.