МАШИНИ КОНСУМАТИВИ
НОВИНИ

термопреса с автоматично отваряне

 

Използва се за сублимационен печат и термотрансфер. Супер лесна за употреба и с огромна сфера на приложение. Може да се ползва за тениски, якета, блузи, суичъри (и други типове текстилни изделия), кейсове за мобилни телефони, керамика и др. Горната плоча е алуминиева с тефлоново (незалепващо) покритие, а долната плоча е оборудвана със силиконова еластична подложка, която подпомага за по-равномерно притискане на текстила към нагряващата плоча.  С амортисьор на горния капак и механизъм, позволяващ по-голям натиск и равномерното му разпределение в/у печатания продукт. Долната плоча е на релса, което позволява издърпване за по-лесно поставяне на тениската. С размери на нагряващата плоча  60х40см, позволяващ работа с фанелки голями размери (3XL)

Тук е използван AISET NTTH-2000 DIGITAL TIME & TEMP CONTROLLER и вече LED-дисплеят е с два отделни сегмента за температурата и времето, които се управляват напълно независимо един от друг. Без нужда да се преминава излишно през менюта и подменюта. За по-голямо удобство всичко е пред очите ви "сега и веднага".

за повече информация и техн. данни - http://www.printmedia-bg.com/product/9303.08.2016

Стари новини

топли ролни ламинатори ICO
ЕВРО 2016
Универсален Polyresin film (термо фолио) за печат
секция Second Hand
Фото хартия Vivid Paper
НОВИНИ
топли ролни ламинатори ICO
марката ICO - това е един добре познат утвърден и уважаван професионален производител на ламинатори в света. Продуктите на компанията повече от половин век, се ползват с доверието на международните полиграфисти и фотографи. Многогодишния опит в разработването и последните научни постижения са позволили да се създаде серия надеждни и ефективни устройства, които са  лесни за употреба и с високо качество » more
термопреса с автоматично отваряне
термопреса с  AISET NTTH-2000 DIGITAL TIME & TEMP CONTROLLER , подвижна долна част и автоматично отваряне   » more
Абонирай се
Въведи е-mail адрес, за да получаваш новини от сайта.