9133 paper5pre

Фото хартия Vivid Paper

Ние от Принт Медия ООД имаме удоволствите да ви съобщим, че работим непрекъснато по разширяването на асортимента от предлаганите от нас медии за печат. Сега можем да ви предложим новото ни предложение – висококачествена Vivid paper (фотохартия), внос от Германия на която сме изключителен дистрибутор за България.

Всяка ролка от предлаганата от нас хартия пристига грижливо опакована в картонени кутии с пластмасови протектори в двата края на шпулата, които предпазват от механична деформация при транспорт и съхранение.

С разнообразното от покривно покритие – гланц, мат, сатен и различни размери и грамажи – тази хартия е подходяща както за професионалисти които подготвят изложения, така и за разпечатки които ентусиастите биха си залепили у дома.

Новото в каталога са ни

  • Фотохартия с дебелина 140 гр./кв.м и 200гр./кв.м. с покритие гланц и сатен, ширина на ролката 1067mm и 1372mm и дължина 50метра – подходяща за солвентни, екосолвентни и латексови машини
  • Фотохартия с дебелина 170 гр./кв.м с матово покритие, ширина на ролката 1067mm и 1524mm, дължина 30метра диаметър на шпулата – 2 инча.- благодарение на покривния си слой е походяща и за машини с водни и пигментни мастила с висока резолюция

Подобни статии