Термопреса за тениски с издърпващ се плот 60×40 и автоматично отваряне

Термопреса с автоматично отваряне

Използва се за сублимационен печат и термотрансфер. Супер лесна за употреба и с огромна сфера на приложение. Може да се ползва за тениски, якета, блузи, суичъри (и други типове текстилни изделия), кейсове за мобилни телефони, керамика и др. Горната плоча е алуминиева с тефлоново (незалепващо) покритие, а долната плоча е оборудвана със силиконова еластична подложка, която подпомага за по-равномерно притискане на текстила към нагряващата плоча.

С амортисьор на горния капак и механизъм, позволяващ по-голям натиск и равномерното му разпределение в/у печатания продукт. Долната плоча е на релса, което позволява издърпване за по-лесно поставяне на тениската. С размери на нагряващата плоча 60х40см, позволяващ работа с фанелки голями размери (3XL)

Тук е използван AISET NTTH-2000 DIGITAL TIME & TEMP CONTROLLER и вече LED-дисплеят е с два отделни сегмента за температурата и времето, които се управляват напълно независимо един от друг. Без нужда да се преминава излишно през менюта и подменюта. За по-голямо удобство всичко е пред очите ви „сега и веднага“.

За повече информация и технически данни:

Подобни статии