За „Принт Медиa“ ООД

„Принт Медиa“ ООД е основана през 2001 г. с предмет на дейност внос и продажба на машини за широкоформатен печат, материали и консумативи, сервиз и поддръжка, и оперира на този пазар без прекъсване вече две десетилетия.

От основно значение за просперитета и утвърждаването на Принт Медиa на рекламния пазар в България са стабилните и дълготрайни бизнес отношения с редица производители на машини за широкоформатен печат, медии и консумативи като BORDEAUX, ASLAN, MAPRO, AVERY DENISSON, REXAM (материaли и мастила) и DGI, LYRIC, RED SAIL (машини и принтери).

С разрастването на рекламния пазар се повишават изискванията на крайните клиенти — директните потребители на Вашата реклама. При оформянето на рекламния продукт възникват въпроси, свързани с избора на машина за производство или набавянето на необходимия материал. Принт Медиa разполага с необходимата експертиза да Ви предложи правилните решения и да даде точните отговори.

Три са основните фактори, характеризиращи Принт Медиa като коректен бизнес партньор: високият професионализъм на екипа, индивидуалният подход към всеки клиенти и разнообразието от решения, които можем да предложим на нашите колеги и клиенти.

Нашият екип

Contact Icon

Юлиян Йорданов

Управител / Сервизна поддръжка

Contact Icon

Любомира Кантарджиева

Офис мениджър

Contact Icon

Христо Михайлов

Продуктов мениджър

Как да ни откриете

Принт Медия ООД
бул. „Македония“ №27, ет.1
1606 София
тел. 02 953 28 70
email: printmedia@abv.bg

Работно време
10:00 до 18:00 ч. (понеделник до петък)